Caravan matras

Wij van 123matrasreinigen kunnen uw matras op maat reinigen. Onze machine heeft een veel krachtigere motor dan een gewone stofzuiger, en produceert hoge frequentie trillingen, hierdoor wordt al het vuil en dode huisstofmijten inclusief de ontlasting uit het matras gezogen.

Als eerste doden wij de huisstofmijt met de UV-C lamp die voor aan de machine zit. Het licht verandert het dna van de micro-organisme waardoor de virussen en bacteriën en de huisstofmijt op slag dood zijn, en dan wordt deze opgezogen met onze krachtige machine.

Waarom het matras laten reinigen door 123matrasreinigen?

Een mens brengt gemiddeld een derde (33 %) van zijn leven door in bed, en de meeste mensen vervangen hun matras na 10,2 jaar. Dan kunt u zich een voorstelling maken wat er na al die tijd in zit, het wassen van een matras is immers niet mogelijk. Wist u dat u per nacht gemiddeld tussen de 0.25 en 2 liter vocht verliest? Elke nacht scheidt uw lichaam vocht  en dode huidschilfers af. Ongeveer 1,5 gram per dag, en een halve kilo per jaar. 

De meeste schilfers scheidt u in uw bed af, en die komen in het matras, het matras is lekker warm, en dat is voor de huisstofmijt de ideale leefomgeving, deze is dol op uw huidschilfers. Na de reiniging wordt uw matras ingespoten met matras clean spray, deze spray gaat de aanwas van de huisstofmijt tegen (voorkomt niet). De spray dringt diep in het matras tevens neutraliseert deze geuren en is snel droog.

Wat moet u voorbereiden voor onze komst?

Gelieve te zorgen dat het beddengoed van het bed wat gereinigd moet worden is afgehaald. En dat het bed het afgelopen uur niet beslapen is. Tevens hebben we stroom nodig voor onze machine.

Na de reiniging kan met  het bedlinnen weer op het matras. Het matras hoeft tijdens de reiniging niet te worden omgedraaid, onze motor is zo krachtig dat deze tot in de diepte reinigt.